Sweeetie about the world

Sweeetie about the world

Virgo SZN

2021. augusztus 26. - sweeetie

Augusztus 24.-én léptünk át , a Szűz csillagjegybe , és egészen szeptember 23.-ig itt is maradunk . Ezért gondoltam , hozok egy kis érdekességet róluk.

Kívülről , a szüzek alázatosak , szerények , önmegtartóztatók és praktikusak , viszont a felszín alatt természetes kedvesség van . A szüzek gyors gondolkodók , mégis marad mentális energiájuk a stresszre. Ez a stressz gyakran túl kritikussá teszi őket . Ez mellett viszont kíváló tárgyalók  és nagyon jól kihasználják az éles eszüket hogy megnyerjék az emberek szívét és eszét is.

A Szűz egy föld jegy , ami megmutatkozik a gyakorlatias és hatékony természetükben. Jó alapokkal rendelkező emberek , jó tulajdonságaik vannak. Értékelik a nagy erőfeszítéseket , és nem félnek a szívüket beletenni egy- egy projektbe. Élénk fantáziájukat gyakran megmutatják táncban , írásban vagy más művészetekben. Mindig lehet rájuk számítani . Udvariasak és szívesen segítenek másoknak .

A munkában nagyon szorgalmasan , és kiválóan is végzik munkájukat , de a nagyravágyódásuk miatt sokszor túlon túl kritikusak társaikkal. A szüzek , csak úgy mint mindegyik földi jegy , híresek keményfejűségükről . Gyakran megvannak győződve az igazukról , és nagyon nehéz megváltoztatni a véleményét vagy szempontját valamiről. A túl kritikus gondolkodásuk sokszor túlgondoláshoz vezet , túlgondolják az érzelmeiket , és a viselkedésüket. A szüzek az értelmes és bensőséges kapcsolatokban tudnak igazán kibontakozni .

Odaadó és figyelmes partnerek. Igazán érdekli a partnerük hobbijai és élete. Finoman fejezik ki érzelmeiket és szeretetüket. Kiváló alkalmazottak , mivel kritikus gondolkodásuk és elemzési képességeik miatt folyamatosan keresik a munkájuk javításának lehetőségeit. A pihenés az a dolog amiről egy szűz nem feledkezhet el. Néha végy ki egy kis szabadot , és élvezd a kicsiny dolgokat is ! 

Neked mi a horoszkópod ? Ha esetleg szűz , egyetértesz ezekkel a dolgokkal ?

Néhány szűz híresség :

Beyoncé 

 

Blake Lively 

Jennifer Coolidge

Lea Michele

Cameron Diaz

A bejegyzés trackback címe:

https://sweeetieabouttheworld.blog.hu/api/trackback/id/tr2616671870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása