Sweeetie about the world

Sweeetie about the world

A divatikon a H&M-mel ünnepel !

2021. szeptember 12. - sweeetie

 

Ha valaha is szerettél volna olyan mesésen kinézni, mint Iris Apfel, itt a lehetőség. Az üzletasszony és belsőépítész Iris Apfel, aki szabadidejében is divatikon, augusztus 29-én ünnepelte 100. születésnapját. Ebből az alkalomból a svéd H&M  egy, a nővel közösen tervezett készruha- és kiegészítő-kollekcióval kívánt tisztelegni egyedi és utánozhatatlan stílusa előtt.

A darabok 2022 elején lesznek kaphatók. Szín, minták, fodrok, és mindenekelőtt páratlan ízlése a ruhadarabokkal és kiegészítőkkel való rétegezéshez. Talán ez jellemzi legjobban Iris Apfel stílusát, aki alig 100 évesen sem szűnt meg megtestesíteni egyfajta függetlenséget és önérvényesítést, a stílus eklektikus, avantgárd megközelítését. A New York-i divathét kellős közepén a H&M bejelentette, hogy az amerikai vállalkozóval együttműködve egy ruha- és kiegészítő-kollekciót hozott létre, amellyel e szemérmetlen stílus előtt tiszteleg.

"Iris megtestesíti a személyes stílust - egy olyan stílust, amely egyszerre gyönyörűen extravagáns és eklektikus, valamint teljesen kortalan. Megmutatja, miről szól a divat - egy eszköz, amellyel kifejezhetjük magunkat, azt, hogy kik vagyunk vagy szeretnénk lenni, és közben jól érezzük magunkat - egy igazi inspiráló!" - mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója egy sajtóközleményben.

Nem meglepő, hogy az Iris Apfel x H&M kollekció nagy hangsúlyt fektet majd a színekre egy ultra világos palettával, de a virágos nyomatok, a fodrok, valamint az anyagok, minták és szabások keveréke révén mindenki megtervezheti a saját stílusát. A legfontosabb darabok közé tartoznak a fodros ruhák, öltönyök, összehangolt együttesek, valamint a növények és állatok által inspirált ékszerek. Megjegyezzük, hogy a kollekció tervezése során felhasznált összes anyag újrahasznosított vagy fenntartható forrásból származik. Néhány hónapot még várnunk kell, mire felfedezhetjük az együttműködés gyümölcsét, amely 2022 elején lesz kapható a H&M egyes üzleteiben.

A bejegyzés trackback címe:

https://sweeetieabouttheworld.blog.hu/api/trackback/id/tr8316686808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása