Sweeetie about the world

Sweeetie about the world

Az ikonikus pár a Tiffany's -nak pózol

2021. augusztus 30. - sweeetie

A Blackpink Rosé és Anya-Taylor Joy bejelentése után, hogy Tiffany & Co nagykövetei lesznek, a luxus ékszermárka most Beyoncé és Jay-Z,  párost is üdvözli a listán.

"A szerelem az a gyémánt, amelyet az ékszerek és a művészet díszít". - mondta a házaspár.

A "About Love" kampány, amelyben a pár megjelenik, a modern szerelmet ünnepli, és a  Carters szerelmi történetéből és hihetetlen kapcsolatából merít ihletet. Ez a márka kreatív irányvonalának újabb evolúcióját jelzi, és az első alkalom, hogy a pár együtt szerepel egy kampányban. A kampány a kapcsolat és a sebezhetőség témáját járja körül. A képen a pár az ikonikus Tiffany gyémántot, Jean Schlumberger darabjait és a Tiffany T kollekciót viseli. Megtalálhatjuk továbbá Jean-Michel Basquiat Equals Pi (1982) című ritka festményét is, amely most először jelenik meg a nyilvánosság előtt.  

"Beyoncé és JAY-Z a modern szerelmi történet megtestesítői. Egy olyan márkaként, amely mindig is a szeretetet, erőt és önkifejezést, nem is tudnánk elképzelni ennél ikonikusabb párt, amely jobban képviseli a Tiffany értékeit. Megtiszteltetés számunkra, hogy Carterék a Tiffany-család tagjai lehetnek." - mondta Alexandre Arnault, a termékért és kommunikációért felelős ügyvezető alelnök

A Beyoncé által viselt Tiffany-gyémánt különlegessége a mögötte álló történelem. Az egyik legnagyobb és legfontosabb drágakőnek tartott Tiffany-gyémántot 1877-ben tárták fel a dél-afrikai Kimberley-bányákból. Később, 1878-ban az alapító Charles Lewis Tiffany gyémánthatóságként vásárolta meg a 128,52 karátos nyerskövet. A követ ezután Párizsba szállították, ahol 82 fazettából álló párnaformára csiszolták.  

Érdekesség: Jean Schlumberger arról ismert, hogy a 60-as és 70-es években az elitet öltöztette, így illik, hogy egy olyan , mint Jay-Z az ő darabjait viselje. Ezen a képen Jay-Z a Jean Schlumberger ikonikus Bird on a Rock brossát viseli mandzsettagombként.

Az üzletet megédesíti, hogy szeptember 15-én megjelenik egy rövidfilm, amelyet az elismert rendező, Emmanuel Adjei (aki a Black Is King című filmben is dolgozott) készített. Ebben a hamarosan látható alkotásban Beyoncé zenés előadásában hallható lesz a Moon River című klasszikus dal, amely az 1961-es Breakfast at Tiffany's című filmben vált híressé. A párost filmszerű, álomszerű látványvilágban, nosztalgikus flashbackekkel láthatjuk majd, melyben ismét Basquait Equals Pi című festménye szerepel.

Az About Love szeptember 2-án, a filmmel együtt szeptember 15-én kerül világszerte a mozikba.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sweeetieabouttheworld.blog.hu/api/trackback/id/tr3116674530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása