Sweeetie about the world

Sweeetie about the world

Blackpink Lisa debutál

2021. augusztus 30. - sweeetie

A Blackpink legtöbbet emlegetett tagja szemptember a saját lábára áll. 

 

A lemez , ami nevét az énekesnő igazi nevéről kapta , Lalisa , 2021 szeptember 10.-én jelenik meg , jelentette be ügynöksége , az YG Entertainment. Az első kocka ami megjelent róla , még csak egy elmosódott kép volt , de a második már teljesen megmutatja a vizuális koncepciót az albumhoz.

Ez lesz Lisa első produkciója a banda 2016-os berobbanása óta , viszont társaival ellentétben , inkább a divat világában mozgott ideáig. 2019 óta dolgozik együtt a Celine kreatív igazgatójával , Heidi Slimane- nel , és tavaly a márka globális nagykövete lett.

Nemrégiben vált a Bulgari nagykövetévé is , és 2021-ben csatlakozott az ANDAM- díj zsűrijéhez is , ahol Phoebe Philo és  Kerby Jean - Raymond társaságában választották ki a verseny győztesét.

Te várod Lisa szóló albumát ? Ki a kedvenced a Blackpink bandából ?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sweeetieabouttheworld.blog.hu/api/trackback/id/tr5816672272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása