Sweeetie about the world

Sweeetie about the world

Kristályok kezdőknek

2021. augusztus 26. - sweeetie

Kezdő kristályok , avagy miket vásárolj először és hogyan használd őket helyesen !

Kezdjük először is a legfontosabb dologgal. Ha az utad egy kristály boltba vezet , és esetleg egy kisebb vagy nagyobb kövecske mindenképp elvonja a figyelmedet , akkor azt ajánlom hogy bizony azt vásárold meg . Ha az ember ilyet érez , az nem véletlen. Az a kristály valamiért hozzánk akar kerülni , és bizony , feladatotok van együtt.

De mik is valójában a kristályok ?

A kristályok eszközök , amiket mi használni tudunk . Aktiválni tudjuk őket , és különböző rezgéseikkel segíteni tudják az életünk különböző területein. Segíteni a spirituális utunkat is többek között.

Hogyan is segítenek a kristályok ?

Először is , felkell állítani egy bizonyos szándékot. Például ha az egészségedre akarsz koncentrálni , vagy esetleg saját magadat jobban szeretni , mindegyikre találsz kristályt. Erre jó példa a hegyikristály . Több mindenben is tud segíteni , a viselője,tulajdonosa életében. 

Ha egy bizonyos energiától megakarunk szabadulni , használj egy darabka Sungit kristályt a számítógéped közelébe vagy sokat segíthet obszidián és a fluorit is ha a szorongásodtól és a rossz kedvtől akarsz megszabadulni. 

Ha védeni szeretnéd magadat pont mások negatív energiáitól , labradorit segíthet neked ebben. Viszont ha az eleve jó közérzetedet szeretnéd turbózni , viselj rózsakvarcot. E csodás kristály segít a saját magunk szeretetében illetve elfogadásában.

Hogyan használd őket ?

Nincs olyan , hogy egy kristályt rosszul használasz. Nem történik semmi , ha véletlen leejted , vagy egyszer véletlen otthon marad. De , ne felejtsük el , ha igazán érezni akarjuk a hatását , mindegy milyen pici az a kristály , tisztelnünk kell . Lehetőleg hord valami fajta ékszeren. Bár , lányoknál ( bevallom nálam is ) bevállt módszer a melltartóban hordás. Ha szeretnéd őket megtisztítani , nincs más dolgod , mint egy pohár vízbe tengeri sót teszel , a kristályokat belehelyezed a pohárba , és kirakod az ablakba , teliholdkor. 

Helyezz kristályt a testedre , amikor meditálsz. Ha a tenyeredbe veszel egy kristályt miközben meditálsz , vagy a tested valamelyik másik pontjára , segíti az egész folyamatot. Még szuper ötlet néhányat a párnád alá helyezni , ezzel védekezni a rémálmok és az álmatlanság ellen. 

5 szuper kristály , ha ismerkedni akarsz velük :

- Hegyikristály : E kristályt nagyon sok szándékra lehet használni meditációval. Segíthet csak úgy átlagosan az életünket a jó irányba terelni . 

-Ametiszt : Ez a gyönyörű lila kristály igazán megerősíti a szándékainkat és megérzéseinket. Otthon ha kirakod bizonyos szobába , a szoba funkcióját támogatja.

- Citrin : Segít bevonzani az anyagi bőséget , így tanácsos valamilyen munkával kapcsolatos helyre rakni.

 

- Tigrisszem : Felerősíti a tiszta és a logikus gondolkodást.

- Jáde : E gyönyörű , zöld kristály egy szerencse kövecske. Segíti a viselőjét a az anyagi javakban , a szerelemben , a családi kapcsolatokban és nem utoljára a karrierben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sweeetieabouttheworld.blog.hu/api/trackback/id/tr3716671806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása