Sweeetie about the world

Sweeetie about the world

Diane Von Fürstenberg x Jaspal kollekció

2021. szeptember 16. - sweeetie

 Jaspal összeáll Diane Von Fürstenberggel a közelgő FW2021-es kollekcióhoz. A múltban a vezető thaiföldi ruházati márka, a Jaspal több neves divatmárkával dolgozott együtt, köztük Karl Lagerfielddel és Orla Kielyvel. Az idei őszi/téli 2021-es kollekcióhoz a Jaspal együttműködik a globális luxus divatházzal, Diane Von Fürstenberggel (DVF), hogy olyan kollekciót hozzon létre, amely minden generáció nőtípusát megszólítja.

A belga származású tervező és üzletasszony, akit egykor úgy jellemeztek, hogy "elkötelezettséget épít, és felhatalmazza a nőket az InCharge-nővé válásukhoz vezető úton", a feminizmust szimbolizáló megjelenések megalkotásáról ismert. Leginkább ikonikus wrap-ruhájáról ismert, és arra törekszik, hogy kollekcióin és divatrendezvényeken keresztül erősítse a nők szerepét.  

 A természet által inspirált 2021-es őszi/téli kollekció a természet szépségét foglalja magába. Diane hírhedt wrap-ruháinak tervezési csúcspontjaiból merítve, ez a kollekció a DVF jellegzetes virágmintáinak és Jaspal divatos, mégis ambiciózus ruháinak keveréke. A közelgő kollekció a pozitív energiát, a lenyűgöző dizájnokat helyezi reflektorfénybe, és teljes mértékben magáévá teszi a #InCharge nőiességét minden generáció nőtagjai számára.

 

 

 A Jaspal x Diane von Fürstenburg kollekció 2021. szeptember 28-án lesz kapható.

A bejegyzés trackback címe:

https://sweeetieabouttheworld.blog.hu/api/trackback/id/tr8216690648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása