Sweeetie about the world

Sweeetie about the world

Louis Vuitton maszkokat dobott a piacra

2021. szeptember 07. - sweeetie

Mint ahogy azt már tudjuk, a batikolás komoly divattrenddé kezd válni, és most úgy tűnik, hogy Virgil Abloh és a Louis Vuitton is beszállt. A francia luxusmárka kiadta Virgil Abloh 2021 őszi/téli férfi ruhakollekcióját. A számos érdekesség (gondoljunk csak a 3D-nyomtatott bőrdzsekikre és az LV Trainers újragondolt változataira) között van egy tie-dye arcmaszk, amely az ikonikus LV monogramot egy pszichedelikus nyomtatásban ábrázolja. A pamutból és selyemből készült Louis Vuitton "Tie & Dye" maszkhoz még egy hozzá illő tasak és egy bandana is jár - ez a divatos kiegészítő amelyre Bella Hadid és Dua Lipa is rányomta a bélyegét.

A magas ár ellenére arra számíthatsz, hogy a szett néhány nap alatt elfogy. Végül is, ha 2020 megtanított minket valamire, akkor az az, hogy a luxus arcmaszkok, még a legdrágábbak is, nagyon keresettek - különösen, ha Virgil Abloh tervezte őket.

A nyakkendőfestés az egyik fő témája Abloh legújabb férfi ruhakínálatának a Louis Vuitton számára, amely a divatmárka jellegzetes tornacipőinek fűzőjétől kezdve a Monogram Sunset vászonból készült utazótáskákig mindenben megjelenik.

Az olyan ikonikus táskák, mint a Keepall (amelyet nemrégiben a márka Fornasetti kollaborációjához újrakevertek), a Soft Trunk és a Horizon bőrönd mind megkapták a vibráló kezelést, amely tökéletessé teszi őket arra, hogy magaddal vidd őket a következő nyaralásodra. A maszk szett tehát csak az utolsó simítás egy olyan megjelenéshez, amely azt üzeni: "Ne zavarj, nyaralni vagyok". Ha valami, akkor a naplemente ihlette nyomtatás arra emlékeztet, hogy légy optimista ,addig is, a Louis Vuitton új utazási kiegészítőin keresztül elmerülhetsz a színekben. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sweeetieabouttheworld.blog.hu/api/trackback/id/tr6116682314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása