Sweeetie about the world

Sweeetie about the world

Met Gala és különleges vendégei

2021. augusztus 27. - sweeetie

Szeptember 13.-án megrendezésre kerül a divat Oscar díjátadója , a Met Gala . A rendezvény minden évben a New York Metropolitan Múzeum lépcsőin zajlik , egy adott témában , és a meghívottak pompásnál pompásabb ruha költeményekben kápráztatják el egymást és a fotósokat. A rendezvény eredeti időpontja mindig május első hétfője , de a pandémia miatt mostanra csúsztatták.

A Met Gala híres volt vendégeiről , hiszen szószerint a sztárvilág és a divatvilág  Créme de la crémet hívták meg . Anna Wintournak , a Vogue főszerkeztőjének minden vendégre áldását kell adni , azért is lepett meg mindenkit a 2021-es vendéglista , hiszen jó néhány friss , TikTok sztár is a listán landolt , míg Sarah Jessica Parker inkább kihagyja az ideit.

Mi a témája ?

A 2021-es Met Gala témája az amerikai divat. Andrew Bolton és Wendy Yu kurátor megvitatta az amerikai indentitás és divat újragondolásának szándékát , különösen az elmúlt néhány évben a politikai és társadalom igazságossági mogalmak miatt bekövetkezett változások miatt. 

Bolton így nyilatkozott a Voguenak : - Az amerikai tervezők a társadalmi és politikai klímára , különösen a test befogadásának és a nemek közti átjárhatóságának a kérdéseire és nagyon , nagyon önreflexívnek találom a munkáit. Tényleg az úgy gondolom , hogy az amerikai divat a reneszánszát éli.'

A gálán olyan ismerős arcok is feltűnnek mint Beyonce , Kim Kardashian és Jennifer Lopez , ám olyan új arcokkal bővült a lista , akikre senki sem gondolt. Ugyanis meghívott lett Emma Chamberlain Youtuber , és Addison Rae TikTok sztár is.

Az ültetési rend mint a futótűz , úgy terjedt az interneten , és sokakat megbotránkoztatott hogy Rae-nek nem kéne olyanokkal egy asztalnál ülni mint Donatella Versace , Naomi Campbell vagy Lady Gaga. Viszont a másik TikTok üdvöskét , Charli D'Amelio is nem mások mellett foglal helyet mint Lana Del Rey és Taylor Swift. Legnagyobb meglepetést viszont maga James Charles okozta , akit ismét meghivtak ( megjelent már 2019-ben ) a botrányai ellenére , amibe kiskorúak miatt került. 

Te mit gondolsz az új meghívottakról ? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sweeetieabouttheworld.blog.hu/api/trackback/id/tr5816672106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása