Sweeetie about the world

Sweeetie about the world

Szemceruzából vadvirág

2021. augusztus 27. - sweeetie

Miután elhasználtad a szemceruzát , mi lesz a sorsa ? Kukába kerül ? Az újrahasznosítandó dolgok közé ?

És mit szólnál ha a szemceruzádból virágokat növeszthetnél ?

Az újrafelhasználandó vattakorongok , az újrahasznosítható csomagolások után most megjelent a piacon egy olyan szemceruza , ami használat után virággá növi ki magát.

Egy dán vállalat csatlakozva a szépségápolás környezetbarátabbá tételének általános törekvéséhez , olyan meglepő csomagolási ötlettel állt elő , amelyet soha nem dobnak már ki a kukába. Csak üdvözölni lehet ezt az okos lépést a szén-dioxid semlesség és a bolygó érdekeit szívén viselő ipar felé.

A kozmetikai ipar új módszereket keres a bolygóra gyakorolt hatásainak csökkentésére , és olyan termékeket hoz forgalomba , amelyek nem csak a bőrre , hanem a környezetre is kíméletesek. A jelenség olyan mértékű , hogy a sminkek világát fokozatosan átalakítják a tiszta kozmetikumok , valamint az egyre környezetbarátabb csomagolások.

A Sprout World , a fenntartható íróeszközök specialistája a szépség világába is belevágott , hogy csatlakozzon ezekhez a törekvésekhez. A cég hagyományos kozmetikai termékek fenntartható alternatíváját mutatta be a világ első , növénytermesztéssel készült szemceruzájával. Ki gondolta volna , hogy egyszer majd a szemceruzánkat is ültetni fogjuk ?

A Sprout World , a ceruzák szabadalmának tulajdonosa több évig fejlesztette ki a szemceruzáját , melynek formulája természetes olajokból áll , és kupakja biológiailag lebomló cellulóz kupakkal rendelkezik . Bár , már ezek a dolgok is igazán vonzóak , az igazi innováció viszont a ceruzák végén található ,magvakat rejtő kapszulában van. Amikor a szemceruza csonkig elhasznált , elég elültetni egy cserepben , és ennyi elég hogy méhbarát vadvirágot hozzon létre.

A ceruza megtalálható a www.sproutworld.com oldalon , ahol kb. 13 euróért lehet kapni.

Neked mi a véleményed erről az új találmányról ? Be fogod szerezni ?

A bejegyzés trackback címe:

https://sweeetieabouttheworld.blog.hu/api/trackback/id/tr216672318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása